Call us  06 - 54323580

Metselaarsgilde 35 Dronten

Hang- en sluitwerk

Locks & Doors – uw sloten- en deurenspecialist

Professioneel hang- en sluitwerk

Denk bij hang- en sluitwerk aan producten als veiligheidssloten, -scharnieren, meerpuntssluitingen, deurbeslag en raamkrukken schuiven en grendels. Dit zijn de producten waarmee een slotenmaker werkt om uw ramen en deuren perfect af te hangen, om ze mee open en dicht te kunnen doen en om ze goed mee af te kunnen sluiten.

Het aanbod is zo divers en uitgebreid, hoe weet u nu wat de beste keuze is? Heeft u geen verstand van hang- en sluitwerk, schakel dan uw vakman in. Omdat het om een professionele ‘tak’ gaat die wij serieus nemen, werken wij hiervoor onder de naam Locks and Doors. Bekijk de producten op onze speciale website.

Het gaat hier misschien om kleine details in de afwerking van uw woning, maar het zijn wel heel belangrijke details. Degelijk hang- en sluitwerk verhoogt aanzienlijk de veiligheid van uw woning, vooral wanneer we het hebben over de buitendeuren en ramen. Ook zorgt goed hang- en sluitwerk er voor dat deuren en ramen perfect sluiten, zodat u geen last hebt van tocht. Ook niet onbelangrijk is dat het bijdraagt aan een mooi afgewerkt geheel. Het zorgt er bovendien voor dat u geen last krijgt van hinderlijk klemmende deuren of ramen die na verloop van tijd schade aan kozijnen of vloeren kunnen aanrichten.

We kunnen u alvast vertellen dat u hier kunt rekenen op de beste prijs-kwaliteitsverhouding.  Bel 06-54323580 of mail naar info@locksanddoors.nl voor een vrijblijvende offerte. Wij garanderen u een betrouwbaar advies, de beste service en kwaliteit.