Call us  06 - 54323580

Metselaarsgilde 35 Dronten

Badkamer en toilet

Waterpomptang 1Is uw badkamer of toilet toe aan een nieuw jasje of zelfs aan een gehele verbouwing? Wij kunnen deze grondig renoveren, maar ook met kleine aanpassingen creëert u een volledig nieuwe look. U kunt uw badkamer/toilet aanpassen aan deze tijd met bijvoorbeeld nieuw sanitair, een inloopdouche, een mooi badmeubel of nieuwe tegels.

Voor uw badkamer- of toiletverbouwing kunt u terecht bij KlusTotaal Dronten, wij geven u deskundig en eerlijk advies. Wij streven naar perfectie en hebben ruime ervaring in het geven van een fantastische metamorfose. Met uiterste zorg en duidelijke afspraken over wat u van ons kunt verwachten, zullen wij uw badkamer/toilet binnen de afgesproken termijn aanpassen. Vanuit uw persoonlijke voorkeur, beschikbare ruimte en budget creëren we met elkaar de optimale indeling: de betere badkamer op maat.

Na de oplevering kunt u volop genieten van uw badkamer/toilet. Uiteraard staan wij voor onze kwaliteit en bieden wij een hoogwaardige afwerking. Los van het feit dat een nieuwe badkamer een enorm leefgenot voor u en uw gezin oplevert, kan dit ook de waarde van uw huis laten stijgen.

In de foto galerij vindt u een aantal foto’s terug van badkamers die KlusTotaal Dronten heeft verbouwd. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor uw badkamer? Neem dan contact met ons op via telefoon 06-54323580 of via mail info@klustotaaldronten.nl en vraag vrijblijvend een offerte aan.